€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Vaticanul își lansează echipa de fotbal feminin, susținută de Papa Francisc

Ştire online publicată Marţi, 14 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Vaticanul își lansează echipa feminină de fotbal, primul meci urmând să aibă loc pe 26 mai împotriva formației AS Roma. Mai bine de jumătate din echipă este formată din personal care lucrează la Vatican, dar și din soțiile sau fiicele angajaților. 


”Papa Francisc a încurajat semnificativ femeile de la Vatican, iar această inițiativă este o consecință a acestei politici”, a spus Danilo Zennaro, un reprezentant al unei asociații care organizează acțiunile sportive de la Vatican, citat the Guardian.


”Avem o echipă de bărbați de mai bine de 48 de ani, așa încât era corect să le oferim și femeilor care lucrează la Vatican posibilitatea de a practica sportul”, a mai spus el.


Majoritatea jucătoarelor sunt amatoare, doar trei dintre ele jucând la nivel de performanță, în trecut, printre ele fiind și căpitanul echipei Eugene Tcheugoue, din Camerun.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7419 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3939 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8461 secunde