Valeriu Gheorghiță: CNCAV nu a avut fonduri pentru campania de comunicare și de informare

216
Valeriu Gheorghiță: CNCAV nu a avut fonduri pentru campania de comunicare și de informare - valeriu-1633881967.jpg

Articole de la același autor

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, duminică după amiază, că eșecul campaniei de vaccinare în România poate fi explicată și prin faptul că a fost pierdută lupta pentru combaterea dezinformării. În plus, medicul a precizat că CNCAV nu a avut un buget pentru organizarea unei campanii de comunicare.


,,Cred că vorbim, pe de o parte, de lucruri care puteau fi făcute în actuala campanie de vaccinare și lucruri care țin de ceea ce se întâmplă la nivelul societății. Sunt probleme sistemice pe care foarte greu le putem contracara sau corecta într-un timp scurt. Cred că unde am pierdut lupta este la combaterea dezinformării.

Am încercat să avem în mod constant o prezență în spațiul public și să oferim informații de vaccinare, tocmai de aceea săptămânal am organiat conferințe și am răspuns întrebărilor jurnaliștilor”, a declarat Valeriu Gheorghiță, la un post TV.


Potrivit Realitatea.net, medicul a precizat că CNCAV nu a avut un buget pentru organizarea unei campanii de comunicare.



„Nu s-au alocat bani sau CNCAV nu a avut fonduri pentru campania de comunicare și de informare. Obiectivul campaniei de vaccinare și de informare a fostpromovarea încrederii populației în știință și în sistemul medical. Rolul central îl are corpul medical în definiția lui cea mai largă”, a mai afirmat coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0628 secunde