"Văduva neagră", condamnată la moarte. Și-a omorât partenerii pentru bani

367
1

Articole recomandate

Chisako Kakehi, o femeie de 70 de ani supranumită "văduva neagră", a fost condamnată, marți, la moarte prin spânzurare pentru că și-a ucis soțul și alți doi bărbați și pentru că a încercat să-l ucidă pe al patrulea între 2007 și 2013, la finalul unui proces care a captivat întreaga Japonie.

Chisako Kakehi a fost condamnată la moarte de tribunalul districtual din Kyoto. Echipa ei de avocați a pledat că este nevinovată, pe motiv că lipsesc dovezile, și a argumentat că ea nu poate fi făcută responsabilă penal din cauza faptului că suferă de demență, relatează agenția Kyodo News. Controalele medicale de anul trecut au confirmat că femeia suferă de demență, dar într-un stadiu precoce, ceea ce o face aptă să compară în fața tribunalului.

"În toate cele patru cazuri, acuzata le-a făcut pe victime să bea cianură cu intenția de a le ucide", a declarat în instanță judecătoarea Ayako Nakagawa, potrivit canalului NHK. Cele trei crime și tentativa de crimă au fost premeditate și "bine pregătite", a adăugat judecătoarea, care a spus că nu a avut de ales și a trebuit să pronunțe pedeapsa capitală pentru aceste fapte.

Marți, Chisako Kakehi nu a afișat nicio emoție cu prilejul anunțării verdictului. Femeia, care poartă un aparat auditiv, i-a cerut judecătoarei să vorbească tare.

Kakehi a fost căsătorită sau a avut relații cu peste zece bărbați și a moștenit în jur de un miliard de yeni (8,8 milioane de dolari) întrucât căuta bărbați înstăriți prin intermediul agențiilor matrimoniale. Ea a ajuns, însă, în cele din urmă, să aibă datorii, după ce a făcut speculații și plasamente financiare riscante.

Chisako Kakehi a ucis "din dragoste de bani", a mai spus judecătoarea care a dat verdictul.

Comentează știrea

costu
12 noiembrie 2017
operator pc

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii : pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3952 secunde