Uraganul Sandy a închis bursa din New York

204
Uraganul Sandy a închis bursa din New York - newyork-1351511870.jpg
Bursa din New York a fost închisă ieri și probabil va rămâne la fel și astăzi, în urma trecerii uraganului Sandy, pentru prima oară după 1985, când uraganul Gloria a impus o măsură similară, a anunțat operatorul Nyse Euronext, care a încredințat că va asigura schimburile într-o manieră electronică, potrivit AFP și Reuters. 


"În consultare cu alte burse și alți participanți ai pieței, Nyse Euronext își închide piețele luni, 29 octombrie, și marți, 30 octombrie", a indicat operatorul într-un comunicat.

Referindu-se la un "consens al piețelor și al comunității de reglementare" în condiții de intemperii, operatorul bursier motivează că trecerea uraganului Sandy face foarte dificilă asigurarea siguranței angajaților săi.

Toate transporturile în comun la New York - metroul, autobuzele și trenurile - au fost suspendate încă de duminică seara de către autorități în așteptarea sosirii uraganului Sandy, în noaptea de luni. De asemenea, și-au închis porțile și instituții internaționale precum ONU (Organizația Națiunilor Unite), FMI (Fondul Monetar Internațional) și BM (Banca Mondială), care le-au dat liber angajaților lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3429 secunde