Update. Prăbușirea unei macarale peste Marea Moschee din Mecca. Peste 100 de morți

187
1
Update. Prăbușirea unei macarale peste Marea Moschee din Mecca. Peste 100 de morți - tragedielameccazecidemortidupace-1442050731.jpg
Cel puțin 107 persoane și-au pierdut viața după prăbușirea unei macarale peste Marea Moscheea din Mecca (în vestul Arabiei Saudite), în timpul unei furtuni, cu zece zile înaintea începutului marelui pelerinaj musulman, Haj, potrivit unui nou bilanț oficial, citat sâmbătă de DPA.



Apărarea Civilă Saudită a informat că cel puțin 238 de persoane au fost rănite, iar numărul morților și al răniților ar putea crește în condițiile în care operațiunile de căutare și salvare mai continuă la cea mai mare moschee din lume.


Macaraua care a provocat dezastrul era folosită la lucrările de restaurare și extindere a moscheii, începute în urmă cu patru ani. În cădere, macaraua a rupt acoperișul și s-a prăbușit în interiorul moscheii, care era vineri plină de oameni veniți să se roage. În timpul celor patru ani de lucrări au avut loc mai multe incendii, cel mai grav înregistrându-se în iulie 2014, când 14 persoane au suferit arsuri, amintește DPA.


Comentează știrea

costy
12 septembrie 2015
afaceri

Oportunitate revolutionara pentru toti! Nu stiu daca ai vazut pana acum aceasta oferta, dar te asigur ca e cea mai serioasa la ora actuala! Suntem acum un fenomen in Romania, pentru ca oamenii s-au convins de eficienta acestui sistem, oameni care deja au incasat bani si i-au si cheltuit! Acum poti si tu sa incepi! Te astept sa imi ceri detalii la adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Actual : Tragedie pe o navă chineză!
Pagina a fost generata in 0.434 secunde