UPDATE. NOU ATAC ARMAT ÎN FRANȚA. PATRU BOMBE, aruncate în curtea unei moschei. O polițistă a fost ucisă

154
UPDATE. NOU ATAC ARMAT ÎN FRANȚA. PATRU BOMBE, aruncate în curtea unei moschei. O polițistă a fost ucisă - cestunattentatterroristearticle0-1420711407.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Polițista rănită în incidentul armat a decedat. Polițista rănită în incidentul armat de joi dimineață din regiunea pariziană a decedat, au anunțat surse din cadrul poliției, citate de AFP.


Doi polițiști au fost vizați de un nou incident armat care a avut loc în această dimineața, la Montrouge, în regiunea pariziană, iar unul dintre ei este grav rănit, relatează presa franceză. Autorul incidentului a reușit să fugă și este dat în urmărire, a anunțat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve.

Autorul incidentului armat care a vizat polițiști municipali, la sud de Paris, și care s-a soldat cu doi răniți, dintre care o polițistă aflată în stare critică, a reușit să fugă și este dat în urmărire, a anunțat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP.


Patru grenade au explodat în fața unui restaurant din apropierea unei moschei la Villefranche sur Saône, în zona de centru-est a Franței.

"Procurorul Republicii va declanșa acțiunea publică astfel încât autorul acestei crime să fie imediat identificat și să poată fi arestat", a declarat ministrul, care s-a deplasat la Montrouge, în suburbia pariziană, unde s-a desfășurat incidentul armat.

Surse din poliție afirmaseră anterior că un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reținut la scurt timp după schimbul de focuri.

Potrivit Europe 1, cei doi agresori, înarmați cu arme Kalașnikov, au deschis focul asupra unei polițiste municipale. Rănită la spate, femeia este în stare critică. În jurul orei 09.00 (10.00 ora României), pompierii încercau să o resusciteze, scrie mediafax.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.261 secunde