Mai multe ştiri online:
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker:

„Uniunea Europeană a avut multă răbdare cu britanicii”

Ştire online publicată Marţi, 02 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că UE a avut multă răbdare cu britanicii în cazul Brexitului, dar că aceasta este pe cale să se epuizeze, informează AFP.

„Cu prietenii noștri britanici am avut multă răbdare, dar chiar și răbdarea se epuizează. Aș dori ca în câteva ore sau zile, Marea Britanie să ajungă la un acord în privința căii de urmat”, a afirmat Jean-Claude Juncker, invitat la o emisiune a postului public de televiziune Rai 1.

„Până în ziua de azi știm la ce a spus nu parlamentul britanic, dar nu știm la ce spune da”, a adăugat președintele Comisiei Europene.

Referitor la organizarea unui nou referendum, Juncker a declarat că „este o chestiune care îi privește exclusiv pe britanici. Ei trebuie să decidă ce instrumente vor utiliza pentru a ajunge la capătul acestui proces”.

Întrebat asupra poziției Italiei în privința problemei migrației, Jean-Claude Juncker a afirmat că instituția Comisiei Europene a ajutat mult din punct de vedere financiar Italia.

Autoritățile de la Roma, amintește AFP, consideră că Italia nu a beneficiat suficient de solidaritatea celorlalte state membre ale UE pentru a gestiona influxul masiv de migranți care ajunge pe țărmurile sale. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8266 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7106 secunde