Ungaria: Șeful de cabinet al premierului Orban acuză Facebook de cenzură

99
Ungaria: Șeful de cabinet al premierului Orban  acuză Facebook de cenzură - ungariasefuldecabinet-1520512037.jpg

Articole recomandate

Șeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Janos Lazar, a postat pe Facebook un clip video în care capitala Austriei, Viena, este descrisă drept un oraș devenit murdar și periculos din cauza migranților, transmite agenția EFE.

Între timp, clipul video, postat în contextul campaniei electorale pentru legislativele ce vor avea loc în Ungaria pe 8 aprilie, a dispărut de pe contul său de Facebook, dar mai multe media locale au reușit să-l preia înainte de a fi șters.

"Străzile au devenit în mod vizibil mai murdare și a crescut delincvența. Este evident că migranții au schimbat aspectul acestui cartier. La Viena există școli fără elevi albi. Austriecii albi și creștini s-au mutat dintr-un cartier unde trăiesc migranți", sunt câteva din mesajele regăsite în acel clip.

"Vedem cum va fi Budapesta în 20 de ani dacă opoziția ungară va lăsa migranții să intre", conchide Janos Lazar în acea înregistrare.

După dispariția acesteia de pe contul său, el a postat tot acolo un mesaj în care acuză rețeaua de socializare că i-a cenzurat și șters clipul, fapt pe care-l califică drept un act de lezare a libertății de expresie și cere să fie restabilit accesul la acel conținut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4657 secunde