Ungaria: 300 de imigranți au evadat din centrul de primire de la Roszke

251
2
Ungaria: 300 de imigranți au evadat din centrul de primire de la Roszke - budapesta1-1441366087.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 300 de imigranți au evadat, azi, dintr-un centru de primire ungar, în localitatea Roszke, situat în apropiere de frontiera cu Serbia, a anunțat poliția, citată de AFP. 'Potrivit estimărilor, 300 de imigranți ilegali au trecut de bariera centrului de primire a imigranților de la Roszke la 11:30 (09:30 GMT), în două valuri, și au alergat spre autostrada M5', aflată în apropiere, a anunțat poliția ungară într-un comunicat, subliniind că 'au fost luate măsuri pentru arestarea acestora'.

Potrivit poliției ungare, în centrul de imigranți din Roszke se mai află circa 2.300 de imigranți, care amenință să evadeze dacă revendicările lor nu sunt îndeplinite în termen de două ore.

În urma acestui incident, Ungaria a închis provizoriu și parțial postul de frontieră rutier de la Roszke. 'Pentru a evita accidentele, poliția a închis provizoriu postul de frontieră rutier de la Roszke pe sensul de intrare', a anunțat poliția într-un comunicat, subliniind că a fost pus la dispoziție un traseu alternativ, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Catalin
4 septembrie 2015
Loc de munca la domiciliu

Cautam operatori PC pentru postarea de anunturi pe internet.Cei interesati sunt rugati sa trimita un email cu textul " Vreau detalii " la adresa [email protected] Atentie!!! Castiguri din prima luna!!!

adrian
14 septembrie 2015
Faci bani acasă la tine!

Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4884 secunde