"Un viitor 11 septembrie se pregătește în Irak"

128

Articole recomandate

Congresmeni republicani au avertizat asupra riscurilor unei degringolade în Irak, exprimându-și temerea că această țară poate să devină "zona de pregătire a viitorului 11 septembrie".


Senatorul Lindsey Graham, care este suținătorul unui atac aerian, a îndemnat Washingtonul să acționeze "deoarece Irakul și Siria împreună vor deveni zona de pregătire a viitorului 11 septembrie, dacă nu facem nimic".


"Oamenii care dețin controlul pe teren în Irak sunt aceiași care ocupă teren în Siria. Instabilitatea economică de pe urma unei degringolade în Irak va afecta prețurile benzinei și reconstrucția noastră economică", a adăugat el, pentru CNN.


"Am citit undeva că au devenit organizația teroristă cea mai bogată din lume, acum, că au pus mâna pe Mosul, și sunt îngrijorat. Cred că toți americanii ar trebui să fie îngrijorați" , a declarat el pentru ABC.


Insurgenții SIIL sunt "cei mai răi dintre cei răi", a apreciat el. "Dacă revin în Statele Unite și Europa, consider acest lucru cea mai mare amenințare din prezent", a subliniat McCaul, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5251 secunde