Un tren din Ungaria cu 400 de imigranți a sosit în Bavaria

129
Un tren din Ungaria cu 400 de imigranți a sosit în Bavaria - imigrantitren49619300-1441092085.jpg

Articole recomandate

Un tren de la Budapesta cu aproximativ 400 de imigranți a sosit în Bavaria, sudul Germaniei, după ce poliția ungară a renunțat să-i rețină pe refugiații care se instalaseră în gări, a anunțat poliția germană, informează AFP.Circa 190 de imigranți au fost controlați la Rosenheim, la sud de Munchen, și îmbarcați apoi în autobuze pentru a ajunge la o fostă cazarmă, în timp ce ceilalți 200 de imigranți și-au continuat drumul până la Munchen, scrie Agerpres

La Munchen, acești refugiați, în principal din Siria, Afganistan și Eritreea, au fost conduși într-o clădire de lângă gară unde au fost înregistrați, în așteptarea sosirii unui alt tren în timpul nopții de data aceasta de la Viena, cu imigranți plecați din Ungaria.

Imigranții sosiți în Germania fac parte dintre cele circa 2.000 de persoane care așteptau în gările din Budapesta, transformate în tabere improvizate de refugiați în ultimele zile, notează France Presse.

Autoritățile ungare, care i-au împiedicat anterior să se urce în trenuri fără viza necesară pentru a călători în spațiul de liberă circulație Schengen, i-au lăsat să plece în cele din urmă luni la bordul unor cu trenuri cu destinația Austria și Germania.

Poliția austriacă a blocat două trenuri ungare după-amiază aproape de granița austro-ungară pentru control și nu a exclus să oprească alte trenuri. Dar câteva sute de imigranți au sosit în timpul serii în gara de la Viena venind de la Budapesta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4747 secunde