Un tânăr de 16 ani și-a ucis familia cu un topor. Reacțiile cunoscuților

237
Un tânăr de 16 ani și-a ucis familia cu un topor. Reacțiile cunoscuților - crima-1566221174.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 16 ani din Rusia s-a sinucis după ce și-a măcelărit familia cu un topor.


Timur Kimaletdinov și-a omorât mama, gemenii și bunicii noaptea, în timpul unui masacru, informează The Sun.


Potrivit autorităților, mama și bunicul său s-au luptat cu el pentru a-și salva viețile, însă restul au fost uciși în somn. La scurt timp după crime, tânărul s-a sinucis, aruncându-se de pe un releu.


Kimaletdinov a lăsat și un bilet în care care a scris că își iubea familia, mai ales pe bunicii săi. De asemenea, el a mai scris că că le-a luat viața pentru că nu a vrut să sufere cuplul din cauza morții rudelor sale. Pe lângă bilet, Timur a lăsat și un mesaj vocal pentru un prieten prin care spunea că a fost ușor să-i ucidă.


Vecinii familiei au declarat că au găsit cinci corpuri mutilate, cu semne de topor, după ce au observat că bunicii băiatului nu mai au grijă de grădină cum o făceau de obicei.


În urma declarațiilor mai multor cunoscuți ai băiatului, s-a descoperit că el ar fi fost gelos din cauză ca mama sa nu-i mai acorda atât de multă atenție de când născuse gemenii și că se simțea folosit. Mai mult decât atât, Kimaletdinov i-ar fi spus unui prieten planul său de a-și ucide familia, însă acesta nu l-a crezut inițial.


După tragedie, mai mulți apropiați ai familiei au declarat că băiatul era un copil inteligent, care câștigase mai multe premii de-a lungul timpului.


Polițiștii continuă ancheta pentru a determina motivul faptelor tânărului.


Sursa: The Sun


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5511 secunde