Un soldat și-a ucis comandantul, apoi a tras cu arma în mai multe locuri, ucigând cel puțin 12 persoane. Atacatorul nu a fost încă prins

417
Un soldat și-a ucis comandantul, apoi a tras cu arma în mai multe locuri, ucigând cel puțin 12 persoane. Atacatorul nu a fost încă prins - atac-1581172497.jpg

Articole recomandate

Un soldat thailandez a avut sâmbătă un acces de furie violentă, împușcând mai multe persoane în Nakhon Ratchasima, în nord-estul țării, a anunțat poliția, citată de Reuters. Potrivit presei locale, peste 12 oameni au fost uciși de atacator în mai multe locuri, inclusiv într-o bază militară și într-un mall. Atacatorul încă nu a fost prins.


"Moartea este inevitabilă pentru toată lumea", ar fi scris pe Facebook, în prima parte a zilei de sâmbătă, sergentul Jakrapanth Thomma, lunetist în armata thailandeză.


"Nu știm de ce a făcut așa ceva. Se pare că a înnebunit", a declarat un purtător de cuvânt al ministerului apărării.


Atacatorul și-a ucis întâi comandantul, apoi două persoane din interiorul bazei militare, fugind de acolo cu un Humvee, potrivit Bangkok Post. Publicația citată spune că numărul celor omorâți este de cel puțin 12.


El a plecat spre un complex comercial, trâgând pe drum în civili, iar în respectivul mall ar fi luat câțiva ostatici.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Februarie 2020
Stire din Actual : Un american a murit din cauza coronavirusului
Pagina a fost generata in 0.8548 secunde