Un șofer a intrat în plin într-o mulțime de oameni!

161
Un șofer a intrat în plin într-o mulțime de oameni! - lafgfrenchpoliceemergency-1536911832.jpg

Articole recomandate

Un șofer a rănit ușor două persoane în noaptea de joi spre vineri la Nîmes, în sudul Franței, încercând să lovească pietoni, iar numărul victimelor putea să fie mai mare dacă mașina nu s-ar fi oprit într-o barieră de securitate, informează AFP, citând surse concordante.

Vineri, în jurul orei 01:00 (23:00 GMT joi), potrivit martorilor, un bărbat de 32 de ani și-a îndreptat în viteză mașina în direcția a 50 de persoane, clienți ai unui bar, care se aflau pe terasa din fața localului.

Autoturismul său, un Peugeot alb, și-a încheiat cursa într-o barieră de securitate, instalată de autorități înaintea unei mari sărbători populare la Nîmes legată de luptele cu tauri, care urmează să înceapă vineri.

Mai mulți martori la incident, chestionați de AFP, au spus că l-au auzit pe șoferul autoturismului strigând 'Allah akbar'. Dar el nu este cunoscut poliției pentru fapte de radicalizare, potrivit unei surse apropiate anchetei.

Procurorul Republicii, Eric Maurel, s-a deplasat la fața locului și a explicat ulterior că șoferul a încercat să fugă, dar a fost reținut și luat la bătaie de mulțime.

Într-o stare de 'relativă confuzie mentală' în timpul arestării sale, el a fost spitalizat, a adăugat procurorul.

Autoritățile franceză au deschis în acest caz o anchetă pentru 'tentativă de omor', conform agenției de presă citate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2615 secunde