Un român, cel mai căutat infractor din Spania după ce a răpit o tânără de pe stradă și a violat-o

347
Un român, cel mai căutat infractor din Spania după ce a răpit o tânără de pe stradă și a violat-o - salidaagosto201211855514000-1517220740.jpg

Articole recomandate

Un român scandalizează Spania. Bărbatul de 47 de ani este cel mai căutat infractor după ce a răpit o tânără de pe stradă, amenințând-o cu un cuțit, apoi a violat-o, scrie Observator.tv.

Tânăra mergea pe trotuar, iar în apropiere de hotelul Caballo Blanco, din El Puerto, Cadiz, a fost atacată de un bărbat. Acesta a amenințat-o cu un cuțit, a tras-o în clădirea părăsită a hotelului unde a violat-o, apoi a fugit.

Poliția îl caută acum în toată provincia Cadiz, dar ia în calcul și faptul că bărbatul poate călători oriunde în Spania. A fost identificat după descrierea victimei sale și a unor vecini care l-au văzut în ultima vreme în zona unde a violat.

Astfel, polițiștii anunță că bărbatul are 1,65 m înălțime, constituție slabă, păr scurt negru, barbă de câteva zile. Are mai multe tatuaje cu arme albe pe brațe și pe corp mai multe cicatrice de la răni prin înjunghiere. În dimineața atacului era însoțit de un câine maro și când a fugit ducea cu el un cărucior de copil în care avea pături și haine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5415 secunde