Un român blocat într-un ambuteiaj a descoperit că iubita sa murise în tragedia care îngreuna circulația

374
Un român blocat într-un ambuteiaj a descoperit că iubita sa murise în tragedia care îngreuna circulația - ad1lmjhizmmwzjhiowq5y2y2mdg5otbm-1555498118.jpg
Un șofer român care rămăsese blocat într-un ambuteiaj pe autostrada M5, din Marea Britanie, a descoperit cu stupoare că iubita lui murise în accidentul rutier care îngreunase circulația pe șosea, relatează Birmingham Mail.


Cristian Miculaiciuc se număra printre sutele de șoferi blocați pe autostradă, în dimineața zilei de 3 aprilie. Ambuteiajul fusese creat de un grav accident rutier.

Polițiștii l-au sunat pe Cristian când acesta aștepta deja de o oră să se elibereze traficul și l-au anunțat că iubita lui, Sorina Gheorghe, în vârstă de 24 de ani, a murit în accidentul de pe autostradă, după ce o mașină de teren a intrat în autoturismul în care se afla aceasta.

Sorina era în drum spre serviciu, în Aston, când a avut loc accidentul, în jurul orei 5:40 dimineața. Deși martorii și un paramedic aflat în timpul liber s-au grăbit să îi acorde primul ajutor, tânăra a fost declarată decedată la fața locului.


Doi bărbați aflați în mașina de teren care a intrat în autoturismul tinerei au scăpat fără răni. Circulația pe autostradă a fost blocată mai bine de 6 ore.

Cristian Miculaiciuc a povestit pentru BirminghamLive că nu știa că iubita sa murise în accidentul care bloca traficul: "Eu am ajuns pe autostrada M5 în jur de ora 9, făceam livrări în direcția aceea, dar accidentul avusese loc pe la 5:40. Am aflat că ea a murit în incident abia după o oră de așteptat în mașină, pe șosea. Poliția m-a sunat pe mine și a sunat-o și pe mama ei. Se îndrepta spre muncă. Sorina era o persoană foarte iubitoare și drăguță cu toată lumea și muncea din greu. Avea întotdeauna o atitudine pozitivă și făcea totul ca noi să fim mai fericiți în prezența ei". Cei doi se cunoscuseră în Marea Britanie și erau împreună de 3 ani.

Polițiștii britanici au deschis acum o anchetă pentru a afla cine se face responsabil pentru accidentul tragic, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5375 secunde