€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Un român acuzat de omor în Spania, prins de polițiști la Fetești

Ştire online publicată Sâmbătă, 20 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat suspectat că a bătut proprietarul unui magazin de bijuterii din Sevilia pentru a afla unde ține bunurile de valoare, victima decedând, a fost prins de polițiști în municipiul Fetești, județul Ialomița. Pe numele suspectului exista un mandat european de arestare.


„Polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au depistat, în municipiul Fetești, județul Ialomița, un bărbat de 40 de ani, urmărit internațional de autoritățile judiciare spaniole, în baza unui mandat european de arestare. În fapt, acesta, împreună cu alți doi complici, ar fi lovit în mod repetat pe proprietarul unui magazin de bijuterii, pentru a afla unde își ține bunurile de valoare. În urma loviturilor primite, victima a decedat”, a transmis, duminică, Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursa citată a precizat că fapta de omor s-a întâmplat în luna august a anului trecut, la o bijuterie din orașul Carmona, Sevilla.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul Curții de Apel București, fiind dispusă, pe numele lui, măsura reținerii pentru 24 ore și încarcerat în Arestul Direcției Generale a Municipiului București. Ulterior, a fost condus la Curtea de Apel București, fiind arestat preventiv pentru 15 zile.


sursa: digi24.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7198 secunde