Un proxenet a câștigat alegerile primare republicane organizate în Nevada

333
Un proxenet a câștigat alegerile primare republicane organizate în Nevada - ntgwjmhhc2g9m2uxy2ewm2e1mje5nzvh-1529325531.jpg

Articole recomandate

Proprietarul unor bordeluri din Statele Unite a câștigat alegerile primare republicane organizate în Nevada, un stat din vestul american, unde prostituția este parțial autorizată, informează AFP, citată de Agerpres. 


Dennis Hof, în vârstă de 71 de ani, căruia îi place să se compare cu președintele american Donald Trump, l-a învins în această săptămână pe deputatul în funcție James Oscarson în alegerile primare organizate într-un district rural conservator din Nevada, promițând scăderi de impozite și apărarea dreptului de a deține arme de foc.

Partidul Republican a anunțat însă că nu îl va sprijini, fapt salutat de Dennis Hof, un om de afaceri nonconformist, care a spus că reprezentanții acestei formațiuni politice din Camera Reprezentanților din Nevada sunt "stupizi" și "incompetenți din punct de vedere politic".

Dennis Hof se va confrunta în noiembrie cu democrata Lesia Romanov pentru funcția de deputat din partea comitatului Nye în parlamentul statului american Nevada. Rivala lui a mizat în campania ei electorală pe educație și pe buna gestionare a fondurilor publice și a resurselor naturale.

Politicianul, fost angajat al Poștei americane, care a deschis apoi mai multe benzinării și restaurante, dar și șapte bordeluri, a fost vedeta unei emisiuni TV de tip reality-show difuzată pe postul HBO, care descria viața prostituatelor din unul dintre stabilimentele sale.

El a publicat și un volum de memorii, al cărui titlu - The art of the pimp (Arta proxenetului) - face aluzie la un bestseller al președintelui Donald Trump, The art of the deal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3807 secunde