Un politician european a sugerat că Donald Trump ar trebui să fie împușcat

182
Un politician european a sugerat că Donald Trump ar trebui  să fie împușcat - donaldtrumpimpuscat-1485263990.jpg

Articole recomandate

Un consilier municipal din orașul suedez Kalmar a demisionat din funcția pe care o deținea în cadrul primăriei, după ce a postat pe Facebook un apel prin care a sugerat "eliminarea" noului președinte ales al SUA, Donald Trump.

"Am crezut că Donald Trump se va potoli după ce va deveni președinte al SUA, dar m-am înșelat! A întrecut și cele mai negre scenarii pe care mi le-aș fi imaginat! Ar putea să îl împuște cineva?", a scris, pe Facebook, Ronald Peterson, membru al Partidului Social-Democrat suedez și consilier în cadrul Consiliului Primăriei din districtul Soedermoere.

După aproximativ o oră, mesajul lui a dispărut de pe rețeaua de socializare, dar a fost prea târziu. Comentariile lui Peterson deja își produseseră efectul și se răspândiseră cu viteza sunetului.

Peterson a decis să demisioneze, luni, atât în calitate de membru al partidului, cât și din Consiliul Municipal din care făcea parte.

Postarea comentariilor sale pe rețeaua de socializare a provocat reacții nervoase în cadrul partidului, dar și al municipalității, care au afirmat că "nimeni nu trebuie să instige la violență", indiferent dacă este vorba de Donald Trump sau de oricare altă persoană sau problemă care se ivește. Peterson a declarat și la postul de televiziune STV că "nu ar fi scris niciodată" acele comentarii pe Facebook dacă și-ar fi dat seama la timp de consecințe, dar când a făcut acest lucru era foarte supărat din cauza politicii lui Trump.

"Trump riscă viitorul lumii"... a mai spus politicianul suedez cu aceeași ocazie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3258 secunde