Un obiect MISTERIOS, văzut pe cer, deasupra Rusiei. Ce era globul uriaș de lumină

944
1
Un obiect MISTERIOS, văzut pe cer, deasupra Rusiei. Ce era globul uriaș de lumină - insideglow805569200-1509112904.jpg

Articole recomandate

Locuitorii din Siberia, care au văzut un glob uriaș de lumină pe cer, au crezut că e vorba de o invazie a extratereștrilor. Adevărul este că există o explicație, deși pe cer și-a făcut apariția un obiect neidentificat, care a fost văzut și fotografiat de localnici. 


Ceea ce a fost vizibil pentru locuitorii din regiunea Yamalo-Nenets a fost un glob uriaș de lumină, care a apărut deasupra pădurii și a părut chiar că devine mai strălucitor în timp.

Un celebru fotograf siberian, Serghei Anisimov, a explicat: "Am fost uluit timp de câteva minute. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Blogul de sticlă s-a ridicat pe cer din spatele pădurii și s-a mutat în direcția în care eram eu. Inițial am crezut că este vorba de o uriașă lanternă, dar la felul în care se mișca mi-am dat imediat seama că nu poate fi vorba de așa ceva". Multe alte persoane susțin că au avut impresia că a venit Apocalipsa.

Fotografii urmăreau Aurora Boreală, iar explicația e extrem de simplă: nu e vorba nici de o invazie extraterestră, nici de Apocalipsă. Rusia a lansat mai multe rachete balistice din cosmodromul din Plesetsk către poligonul din Kura în Kamceatka, iar globul de lumină era dâra lăsată de o rachetă balistică intercontinentală Topol. Unul dintre fotografii ruși a explicat că, din greșeală, a fotografiat lansarea unei rachete secrete, scrie The Siberian Times.


Comentează știrea

Alex
11 decembrie 2017
Bradul cu bloguri

Vin sarbatorile, sa impodobim bradul cu bloguri. Sa se scrie pe toate globurile de pe net despre asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4657 secunde