Un nou caz "Colectiv"! Tineri arși de vii, după un incendiu devastator în subsolul unui bar

1350
Un nou caz

Articole recomandate

Cel puțin 13 persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-un bar din Rouen, informează publicația Paris-Normandie, citată sâmbătă dimineața de agenția DPA. Focul a izbucnit la subsolul barului, unde avea loc o petrecere privată. Incendiul ar fi fost declanșat de lumânările tortului.

Potrivit site-ului publicației franceze, poliția a fost sesizată asupra unui incendiu declanșat la subsolul unui bar în noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii fiind alertați la ora locală 0,50.

Șase persoane rănite, dintre care una în stare de urgență absolută, au fost extrase și tratate pe loc, iar pompierii au scos totodată 13 persoane decedate: tineri cu vârste între 18 și 25 de ani a căror identitate la acest moment nu a fost stabilită.

Incendiul s-ar fi declanșat după ce lumânările tortului au fost aprinse la înălțime, flăcările răspândindu-se în tavan. O tragedie similară a avut loc pe 30 octombrie 2015 și în Club #Colectiv din Capitală unde au murit pe loc 26 de persoane în timpul unui concert.

Pompierilor sosiți la fața locului pentru intervenție le-a luat 30 de minute să stingă focul.

Secretarul general al prefecturii Seine-Maritime, Yvan Cordier, sosit la bar, a susținut că serviciile de urgență au "intervenit foarte repede".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.318 secunde