Un nou atentat! O femeie deghizată în refugiat s-a detonat într-o piață. Opt morți

207
Un nou atentat! O femeie deghizată în refugiat s-a detonat într-o piață. Opt morți - oprofesoaradeitde28deani2cceadea-1448265148.jpg

Articole recomandate

Opt persoane au fost ucise și șapte rănite, într-un atentat sinucigaș comis de o femeie la Maiduguri, un mare oraș din nord-estul Nigeriei, potrivit unui responsabil al Agenției de Gestionare a Situațiilor de Urgență (NEMA) și armatei, relatează AFP.


Femeia-kamikaze, în vârstă de circa 20 de ani și 'deghizată în refugiat', 's-a strecurat' într-un grup de refugiați ajunși în oraș, 'în majoritate femei și copii'. În momentul în care 'fuseseră opriți la un post de control' într-o suburbie a orașului Maiduguri, femeia 'și-a detonat explozibilii' pe care îi avea asupra sa, a declarat pentru AFP coordonatorul local al NEMA, Mohammed Kanar.

"Opt persoane au fost ucise și șapte rănite", a indicat el, un bilanț confirmat de un purtător de cuvânt al armatei nigeriene, colonelul Sani Usman.

Atentatul nu a fost revendicat încă, însă seamănă cu cele comise de gruparea islamistă Boko Haram, ce recurge frecvent la kamikaze, în special femei și uneori și copii, scrie rtv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0698 secunde