Un milion de euro, pentru o fotografie actuală cu Michael Schumacher

201
Un milion de euro, pentru o fotografie actuală cu Michael Schumacher - michaelschumacher-1482155168.jpg

Articole recomandate

Imobilizat la pat, în urma unui cumplit accident de schi petrecut pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher (47 de ani) se află de atunci într-o stare precară de sănătate.



Deși familia fostului campion mondial a restricționat accesul la informație în ceea ce-l privește pe acesta, câțiva jurnaliști au spart acest blocaj și au reușit să obțină poze de actualitate.

O fotografie recentă cu Michael Schumacher a fost oferită contra cost mai multor publicații din Germania, pentru un milion de euro. "O persoană necunoscută a oferit spre publicare mai multor redacții, în schimbul unor importante sume de bani, imagini actuale cu Michael Schumacher, realizate fără știrea sportivului", a fost anunțul procurorilor.

Oamenii legii susțin că fotografia este realizată din imediata apropiere a lui Michael Schumacher, îl înfățișează pe fostul sportiv stând întins în pat și reprezintă o lezare a intimității sale. Sabine Kehm, managerul septuplului campion al Formulei 1, a anunțat presa că a reclamat cazul la poliție, precizând că familia a decis să nu mai ofere informații despre starea de sănătate a lui Schumi, deoarece aceasta nu reprezintă o chestiune publică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.612 secunde