Un Lamborghini și un Ferrari, accident crunt la premiera Fast and Furious

189
Un Lamborghini și un Ferrari, accident crunt la premiera Fast and Furious - image201504131991406841lamborghi-1429010837.jpg

Articole recomandate

Un Lamborghini și un Ferrari s-au ciocnit la Beijing după ce au participat la o cursă ilegală de mașini împreună cu alți bolizi într-un tunel, înainte de lansarea în cinematografe a ultimei părți a filmului 'Fast and Furious', suscitând o amplă controversă privind proprietarii acestor mașini de lux din China, relatează luni AFP, citată de Agerpres.

Fotografiile celor două mașini, un Lamborghini verde deschis și un Ferrari roșu alături de alți bolizi grav avariați, au făcut înconjurul internetului. Accidentul a prefațat lansarea pe ecrane la miezul nopții a ultimului episod din saga polițistă și curse auto 'Fast and Furious 7', care a bătut recordul de spectatori în sălile de cinema din China, potrivit revistei de specialitate Hollywood Reporter. "Se grăbeau oare să vadă filmul?", s-au întrebat ironic internauții.

Potrivit site-ului de știri Sina, unul din șoferii bolizilor era un student mare amator de curse organizate în tunelul situat în apropierea arenei "Cuib de păsări" — stadionul olimpic emblematic al Beijingului.

Un Lamborghini se vinde în China cu aproximativ 760.000 de euro, în timp ce un Ferrari costă în jur de 475.000 de euro, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Martie 2015
Stire din Sport : Sebastian Vettel, CAMPION
Pagina a fost generata in 0.3642 secunde