Un italian în vârstă de 60 de ani s-a îndrăgostit de o româncă, iar acum are de plătit rate la apartament și mașină

231
Un italian în vârstă de 60 de ani s-a îndrăgostit de o româncă, iar acum are de plătit rate la apartament și mașină - romanca-1638980745.jpg

Articole de la același autor

Un italian, în vârstă de 60 de ani, a depus plângere la poliție după ce a ajuns în situația de a-i plăti ratele la apartament și mașină unei românce de 45 de ani.


Potrivit Antena3.ro italianul, proaspăt divorțat, a vrut să treacă mai ușor peste singurăte și a început să frecventeze un club de noapte. Acolo a cunoscut-o pe româncă. A fost dragoste la prima vedere, iar după câteva întâlniri… cei doi s-au logodit, potrivit Cancan.

Pentru că femeia nu avea nicio proprietate în Italia, l-a rugat pe italian să gireze în favoarea ei pentru a putea achiziționa un autoturism și un apartament. Îndrăgostit până peste cap, italianul a acceptat fără să ezite. Într-o zi, românca i-a spus că trebuie să se întoarcă în România ca să-și vadă părinții.

Bărbatul credul a crezut că iubirea va învinge distanța dintre ei. Însă, când a sunat-o, a avut surpriza neplăcută ca la telefon să-i răspundă un alt bărbat care i-a spus că este viitorul soț al femeii și l-a amenințat să o lase în pace.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4849 secunde