€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Un irakian suspectat că plănuiește un atac terorist, dat în căutare generală

Ştire online publicată Joi, 19 Noiembrie 2015. Autor: Cuget Liber Online.
Autoritățile suedeze sunt angrenate într-o "căutare intensă" a unui bărbat suspectat că plănuiește un atac terorist, dar serviciile de securitate nu au confirmat informațiile din media conform cărora acesta ar avea legături cu gruparea Statul Islamic, relatează DPA.


"Cunoaștem informațiile din media despre o persoană care este căutată în Suedia, dar întrucât investigația este una clasificată nu pot comenta", a declarat pentru DPA Mark Vadasz, din cadrul Sapo.

Un mandat de arestare a fost emis ieri pe numele bărbatului, care este încă în libertate. Ziarele suedeze Expressen și Aftonbladet au publicat azi o fotografie a suspectului, precizând că aceasta a fost distribuită agenților de poliție în patrulare.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7426 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3943 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7809 secunde