Un hoț cu ghinion! A vrut să fure, dar și-a găsit sfârșitul

250
Un hoț cu ghinion! A vrut să fure, dar și-a găsit sfârșitul - policeline-1550405006.jpg

Articole recomandate

Un hoț din Sydney, Australia, a fost foarte neinspirat când și-a ales casa pe care s-o prăduiască. Acesta a intrat în casa lui Francois Schwartz, un analist financiar foarte cunoscut.

Proprietarul casei și familia lui dormeau când câinele familiei a început să latre. Francois s-a dus să vadă ce se întâmplă și l-a descoperit pe hoț în casă.

Cei doi s-au luat imediat la bătaie și hoțul și-a pierdut viața, a informat nine.com.au. Vecinii au spus că au mai văzut un bărbat suspect Vecinii au spus că au auzit-o pe soția lui Schwartz țipând după ajutor.

"Proprietarul l-a înfruntat pe intrus și cei doi s-au luat la bătaie. Ca rezultat al acestei acțiuni, intrusul a căzut la pământ, în stare de inconștiență", a spus inspectatorul Shane Woolbank. În ciuda intervenției paramedicilor, hoțul n-a mai putut fi salvat.

Schwartz a fost dus la sediul poliției pentru declarații. Vecinii au spus că au mai văzut un bărbat străin alergând pe stradă în momentul în care s-a produs tragicul eveniment. Se bănuiește că ar fi fost un complice al celui care a rămas în casă și a fost omorât în bătaie de proprietar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde