Un francez a câștigat 1 milion de euro la loterie, pentru a doua oară în 18 luni

235
Un francez a câștigat 1 milion de euro la loterie, pentru a doua oară în 18 luni - euro-1528265336.jpg

Articole recomandate

Un francez a câștigat în două rânduri, în decurs de 18 luni, marele premiu de 1 milion de euro la My Million, loterie complementară la Euro Millions, informează miercuri cotidianul Le Parisien, citat de AFP și Agerpres.


Potrivit calculelor unor profesori de matematică, pe care cotidianul i-a intervievat, jucătorul avea o șansă din 16 miliarde de a recidiva.

Ca exemplu, este cel mai probabil să câștigi o singură dată marele premiu la Loto (o șansă din 19 milioane) sau cel de la Euro Millions (o șansă din 140 de milioane), precizează ziarul.

My Million funcționează ca o tombolă: un cod format din două litere și șapte cifre este generat automat de un aparat care apare pe chitanță când se validează o grilă Euro Millions, explică Le Parisien.

La fiecare tragere a loteriei europene, unul din aceste coduri este tras la sorți. Persoana care îl deține câștigă atunci 1 milion de euro.

Euro Million este o loterie care funcționează în 12 țări europene în fiecare marți și vineri.

Fericitul câștigător, care a jucat de două ori în același loc, deținea combinația corectă la tragerile din 11 noiembrie 2016 și din 18 mai anul acesta. El joacă întotdeauna aceleași numere și exclusiv la Euro Millions (prin urmare și la My Million).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Mai 2018
Stire din Social : LOTO. Premiu record la Joker
Pagina a fost generata in 0.4424 secunde