Un englez și un irlandez, extrădați de Argentina către România

Duminică, 18 Ianuarie 2015
68

Articole de la acelaşi autor

Două persoane, de cetățenie irlandeză, respectiv britanică, bănuite de infracțiuni de înșelăciune, comise pe teritoriul României, au fost reținute în Argentina și extrădate către România.

La data de 16 ianuarie, doi cetățeni, urmăriți internațional, pe numele cărora existau mandate de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și tentativă de înșelăciune, au fost extrădați de autoritățile argentiniene și escortați de ofițeri din cadrul I.G.P.R., în România. Cei doi au fost predați Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. Cei in cauză fac parte dintr-o grupare infracțională, care ar fi indus în eroare mai multe societăți comerciale și persoane fizice, prin negocierea unor lucrări de asfaltare. Astfel, folosindu-se de un fim de prezentare pe un site online și au atribuit, în mod fraudulos, la realizarea unor lucrări de aceeași calitate și au făcut oferte sub nivelul pieții. În fapt, ei închiriau utilaje, realizau doar lucrări de suprafață, apoi abandonau echipamentele și după ce primeau sumele de bani, dispăreau. 


Cei doi au fost dați în urmărire la nivel internațional, prin intermediul Organizației Internaționale de Poliție Criminală INTERPOL, la data de 8 august 2014, în baza mandatelor de arestare preventivă emise de către Tribunalul Dâmbovița.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4797 secunde