Mai multe ştiri online:

Un curier livrator de mâncare a pedalat până a murit

Ştire online publicată Luni, 22 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Caz șocant în Rusia, unde un tânăr de numai 21 de ani a murit de epuizare. 


Artik Orozaliev, un tânăr de 21 de ani din Sankt Petersburg care lucra pe post de curier pentru firma de livrări Yandex Food, a murit după ce a pedalat timp de 10 ore.


Artik Orozaliev, un tânăr de 21 de ani din Sankt Petersburg care lucra pe post de curier pentru firma de livrări Yandex Food, a murit după ce a pedalat timp de 10 ore. Rudele lui au declarat pentru ziarul local Fontanka că băiatul a făcut infarct, potrivit legiștilor, deși până atunci nu avusese probleme cu inima.

Tânărul fusese penalizat deja de șeful său pentru că rămăsese în urmă cu livrările. Cazul a provocat reacții aprinse pe rețelele sociale. Reprezentanții Yandex Food au comentat cerând curierilor să reclame toate cazurile în care șefii lor îi pune să muncească peste program.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7831 secunde