Un culturist și triatlonist de 42 de ani, care a refuzat să se vaccineze, a murit de COVID

143
Un culturist și triatlonist de 42 de ani, care a refuzat să se vaccineze, a murit de COVID - culturistmort-1628187921.jpg

Articole de la același autor

Un englez de 42 de ani, care iubea să urce pe munte și să ridice greutăți, a murit de COVID după ce a refuzat să se vaccineze, scrie The Guardian. După ce a ajuns la terapie intensivă, John Eyers, care participa la triatloane și concursuri de culturism, le-a spus medicilor că ar fi vrut să se vaccineze.

John Eyers era un expert în construcții din orașul Southport, în comitatul Merseyside. Sora lui geamănă, Jenny McCann, l-a descris drept cel mai sănătos și bine pregătit fizic om pe care l-am cunoscut.

Prietenii lui spun că John participa la concursuri de culturism, triatlon, cățărare și multe altele. Înainte de a muri, el a urcat pe munții din Țara Galilor și a campat în sălbăticie. Însă s-a îmbolnăvit de COVID și a ajuns la terapie intensivă. Înainte de a fi pus pe ventilație, el i-a spus medicului că ar fi dorit să se vaccineze.

„A crezut că va fi în regulă dacă face COVID. Credea că va avea cel mult o formă ușoară a bolii. Nu a vrut să se vaccineze. Trupul său era plin de toate medicamentele din spital. I-au dat tot ce au avut”, a scris sora lui într-un mesaj pe Twitter.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7222 secunde