€ 4.7601
£ 5.3997
$ 4.2518

Mai multe ştiri online:

Un criminal în serie, care a ucis 90 de femei, le desenează portretele în celulă!

Ştire online publicată Marţi, 19 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Un criminal în serie, autorul a peste 90 de crime comise în aproape patru decenii, a început să deseneze portretele victimelor sale. FBI speră ca schițele să ofere detalii care să ducă la identificarea victimelor, scrie tabu.ro.
Sam Little, de 78 de ani, a ucis prima persoană în 1970 și de atunci a comis alte 92 de crime, timp de peste 35 de ani. Dovezile ADN relevate de la Little au demonstrat că el a ucis trei femei în Los Angeles în perioada 1987 - 1989. Dar în noiembrie anul trecut Little a spus autorităților că a ucis, de fapt, aproape 100 de femei. Până în prezent, anchetatorii au reușit să confirme că el este autorul a 36 de crime, care au avut loc pe tot cuprinsul Americii, potrivit Daily Mail.
Iar dacă spusele sale se dovedesc a fi adevărate, asta înseamnă că bărbatul este unul dintre cei mai prolifici criminali în serie din istoria Statelor Unite. Și asta pentru că cei mai temuți criminali în serie, Ted Bundy și John Wayne Gacy au comis 30 de crime, între 1974 și 1978, respectiv cel puțin 33 de băieți și tineri în anii ’70.


Little ispășește deja o pedeapsă cu închisoarea pe viață, după ce a fost condamnat în 2014 pentru uciderea celor trei femei. Bărbatul se află închis încă din septembrie 2012, când a fost arestat într-un adăpost pentru persoane nevoiașe din Kentucky. A fost extrădat în California, unde era căutat pentru infracțiuni legate de droguri. Victimele bărbatului erau femei vulnerabile, implicate în prostituție și consum de droguri.


Asasinul își amintește crimele comise în cele mai mici detalii, dar nu și ordinea în care le-a comis. A demonstrat că are o memorie incredibilă, pentru că a început să-și deseneze pereții celulei în care se află încarcerat. Little a desenat portretele din memorie, dar pentru opinia publică ele pot reprezenta doar niște desene ale unui deținut.
Cele 16 portrete ale victimelor au fost făcute publice de FBI, în speranța că oamenii vor putea oferi informații legate de identitatea tuturor victimelor lui Little. Totuși, strategia a funcționat în trecut și femeile care apar în două portrete au fost identificate.


Recent, un bărbat din Tennessee și-a recunoscut mama din desenele lui Little, violată și ucisă în urmă cu două decenii. Anthony Jones a văzut-o prima oară pe mama sa, Priscilla Baxter-Jones, în 1996, în Ajunul Crăciunului, când el avea doar 15 ani. Bărbatul a recunoscut-o pe femeie din desenele făcute publice de FBI și crede că l-a și întâlnit pe criminal când era un copil.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7524 secunde