Un câine a dat foc unui bloc de locuințe, după ce s-a jucat cu o brichetă

440
Un câine a dat foc unui bloc de locuințe, după ce s-a jucat cu o brichetă - maxresdefault-1549891233.jpg

Articole recomandate

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, într-o clădire rezidențială din orașul israelian Kiryat Gat situat în sudul țării. După ce au vizionat imaginile înregistrate de camera de supraveghere, anchetatorii au descoperit că un câine s-a aflat la locul incidentului în momentul în care a izbucnit incendiul.

Patrupedul, care trăiește într-un apartament de la parterul clădirii, a fost observat în înregistrările video ducând în bot un obiect despre care polițiștii suspectează că era o brichetă. Acesta s-a așezat pe o canapea aflată în curte și s-a jucat cu obiectul până când în zona botului său s-a declanșat o scânteie. Câinele s-a uitat la flăcări, care au curpins rapid restul clădirii, moment în care a început să latre.

Poliția și pompierii s-au grăbit să intervină, iar locatarii au fost evacuați. În urma incendiului, blocul de locuințe a fost grav avariat, iar doi locatari au suferit răni ușoare. Autoritățile au precizat că animalul "este viu și este în continuare pus pe șotii", potrvit unui purtător de cuvânt al Poliției, citat de Agerpres. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3026 secunde