Un brancardier a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre

1429
Un brancardier a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre - ambulantaitalia-1513891588.jpg

Articole recomandate

Un brancardier care a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre a fost arestat în Catania, Italia.



Polițiștii din Catania au arestat joi un brancardier bănuit că a ucis mai multe persoane aflate în ultima parte a vieții, în schimbul unor retribuții, pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre locale care au legături cu mafia.


Brancardierul, în vârstă de 42 de ani, ar fi ucis cel puțin trei persoane în vârstă, bolnave și aflate în stadii terminale, injectându-le bule de aer în vene în timpul transferului cu ambulanța de la spital la domiciliile lor, unde doreau să își petreacă ultimele zile din viață, notează Agerpres.

El anunța apoi firmele locale de pompe funebre, asociate mafiei, care profitau de tristețea familiilor îndoliate pentru a le propune serviciile lor funerare, potrivit unui martor care a dezvăluit operațiunea într-un interviu acordat pentru televiziunea italiană.

"Întrucât victimele erau la finalul vieții și oricum urmau să moară, el le injecta bule de aer în vene și bolnavul murea de embolie", a explicat acel colaborator al justiției italiene.

Pentru fiecare defunct, brancardierul primea 300 de euro de la firmele de pompe funebre cu care colabora.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Decembrie 2017
Stire din Actual : Coreea de Nord testează rachete cu antrax
Pagina a fost generata in 0.9772 secunde