Un bărbat a ucis 4 persoane și apoi s-a sinucis. "Nu am mai întâlnit așa ceva"

483
1
Un bărbat a ucis 4 persoane și apoi s-a sinucis.

Articole recomandate

Un adevărat masacru a avut loc sâmbătă după-masa în Kentucky, SUA. Un bărbat a împușcat trei femei și un alt bărbat, după care și-a pus capăt zilelor.

Poliția a descoperit inițial cadavrele a două persoane în bucătăria unui apartament, iar martorii au spus că un suspect a fugit de la locul crimei într-o mașină Toyota Camry.


Polițiștii au urmărit mașina și au ajuns într0un complex rezidențial unde au descoperit alte trei persoane decedate - două femei și atacatorul, identificat ca fiind Joseph Nickell.

Poliția a ținut primele informații departe de ochii presei pentru a puta anunța familiile victimelor, scrie Daily Mail.

Șeful poliției locale a declarat: "Nu am cuvinte pentru a descrie senzația rea pe care am avut-o când am văzut patru vieți luate dintr-un foc. Lucrez în domeniul judiciar de 34 de ani, dar este cel mai dur act de violență pe care l-am întâlnit".

Nu se cunosc până în acest moment motivele crimei multiple, scrie realitatea.net


Comentează știrea

costy
12 februarie 2018
Cel mai important moment este acum!

Recrutam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4642 secunde