Un băiețel de 11 ani și-a văzut visul cu ochii: a tuns peluza Casei Albe

133
Un băiețel de 11 ani și-a văzut visul cu ochii: a tuns peluza Casei Albe - trumphighfivesmowingkid640x480-1505539676.jpg

Articole recomandate

Frank, în vârstă de 11 ani, a avut o mare dorință: să tundă peluza Casei Albe. Vineri el și-a putut realiza visul în celebra Rose Garden, unde a primit și vizita președintelui american, relatează AFP.


Îmbrăcat în pantaloni scurți și un tricou roșu, Frank Giaccio lucra deja de zece minute sub un soare arzător, când Donald Trump, care purta una dintre celebrele sale cravate roșii, a venit să-l viziteze. Foarte concentrat, copilul nu s-a oprit imediat, continuându-și sarcina impasibil.

Cu ochelari de protecție și cu mâinile acoperite de mănuși, el s-a oprit în cele din urmă și a bătut palma cu președintele american, care i-a spus că face "o treabă nemaipomenită".

Întrebat de un reporter al canalului Fox Business, copilul a spus că această zi este pe cale să devină "cea mai frumoasă zi din viața mea".

La începutul lui august, Sarah Huckabeee Sanders, purtătoare de cuvânt a Casei Albe, a citit scrisoarea adresată președintelui de către copil, în care acesta explica faptul că este un admirator al simțului de afaceri al magnatului imobiliarelor, că are el însuși spirit de antreprenor și că ar fi "onorat" să tundă benevol peluza Casei Albe.

Ea l-a felicitat pe Frank, afirmând că vede în demersul lui un exemplu de "spirit ambițios întreprinzător american".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0309 secunde