Un băiat de 12 ani, înarmat cu un pistol de jucărie, ucis de polițiști

218
1
Un băiat de 12 ani, înarmat cu un pistol de jucărie, ucis de polițiști - americapolitia-1416813538.jpg

Articole recomandate

Un băiat în vârstă de 12 ani, care avea asupra lui un pistol cu bile ce semăna cu o armă reală, a fost ucis de polițiști într-o zonă de joacă din Cleveland, în Ohio (nordul Statelor Unite). Doi polițiști au intervenit sâmbătă după-amiază într-o zonă de joacă în aer liber după ce au fost semnalați prin telefon în legătură cu prezența unei persoane înarmate cu un pistol care ia la țintă trecătorii, potrivit unui comunicat difuzat sâmbătă de divizia de poliție desemnată cu anchetarea folosirii forței letale.

Cei doi polițiști ajunși la fața locului i-ar fi cerut băiatului să ridice mâinile în aer dar acesta "ar fi ridicat mâinile spre șold pentru a lua pistolul", potrivit comunicatului. Polițiștii au deschis focul și l-au lovit pe băiat în piept, mediafax.ro. Unul dintre polițiști are mai puțin de un an de experiență, iar celălalt zece ani, a declarat președintele unui sindicat al polițiștilor pentru cotidian.

Potrivit unei înregistrări telefonice, persoana care a sunat la poliția a declarat că arma este "probabil de jucărie".

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Noiembrie 2014
Stire din Actual : VIDEO. Obama, ucis! Ce transmite CNN
Pagina a fost generata in 1.4594 secunde