Un angajat și-a pierdut brațele încercând să îmbăieze un tigru

187
Un angajat și-a pierdut brațele încercând să îmbăieze un tigru - bengaltiger-1559730436.jpg

Articole recomandate

Un angajat al unui centru de ecoturism din sudul Vietnamului și-a pierdut ambele brațe după ce a fost atacat de un tigru căruia încercase să îi facă o baie, transmite DPA, preluată de Agerpres.

Vo Thanh Quoi, un angajat de 49 de ani al centrului de ecoturism Thanh Canh din provincia Binh Duong, a fost găsit fără întreg brațul drept și fără brațul stâng de la cot, a anunțat site-ul de știri Vnexpress. Bărbatul încercase să spele tigrul. El a fost dus la un spital local, apoi transferat la o unitate specializată din Ho Chi Minh. Departamentul pentru Protecția Pădurilor din Binh Duong anchetează în prezent cauza atacului. 


Centrele de ecoturism din Vietnam, care includ adesea spectacole live cu animalele sălbatice, au fost acuzate de organizațiile pentru protecția animalelor de acte de cruzime care implică adesea specii pe cale de dispariție. Deși originari din Vietnam, tigrii sunt deja dispăruți în sălbăticie, însă sunt crescuți în ferme, în condițiile în care părți ale corpului acestora sunt folosite în medicina tradițională și pentru ornamente. Prezența acestora în centrele de ecoturism s-a mai soldat în trecut cu incidente, cum a fost cel din 2016, când un medic veterinar și-a pierdut viața după ce a fost atacat de un tigru la un centru din Binh Duong.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3307 secunde