Un angajat de la Oxford și un profesor, arestați pentru crimă

175

Articole recomandate

Un angajat al Universității britanice Oxford și un profesor al unei facultăți din Chicago au fost arestați în SUA, unde erau căutați pentru uciderea unui american, a anunțat în noaptea de vineri spre sâmbătă poliția din Chicago, potrivit AFP.

Andrew Warren, 56 de ani, și Wyndham Lathem, 42 de ani, au fost reținuți de poliția din Oakland (California), conform unei postări pe Twitter a purtătorului de cuvânt al poliției din Chicago.

Cei doi fuseseră dați în urmărire pe întregul teritoriu al SUA. Ei l-ar fi înjunghiat mortal pe Trenton Cornell-Duranleau, un frizer de 26 de ani găsit mort la domiciliul său din Chicago, săptămâna trecută.

Moartea a fost atât de violentă, a explicat poliția, încât lama cuțitului folosit s-a rupt.

Autoritățile au dezvăluit vineri că Wyndham Lathem a trimit un mesaj video apropiaților săi pentru a le cere iertare după această crimă.

Lathem este profesor asociat la Northwestern University din Chicago, unde lucra de zece ani. După anunțul acuzațiilor care i se aduc, universitatea a transmis într-un comunicat că l-a plasat în concediu administrativ și că i-a interzis să intre în campus.

În ceea ce îl privește pe Andrew Warren, o pagină pe site-ul Universității Oxford, care între timp a fost eliminată, îl descria ca fiind un asistent administrativ la Somerville College.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3769 secunde