Un american a murit din cauza coronavirusului

134
Un american a murit din cauza coronavirusului - virus-1581158549.jpg

Articole recomandate

Coronavirusul a ucis un american. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a murit într-un spital din Wuhan. Până acum, virusul a omorât în China 722 de oameni și încă 2 oameni în Hong Kong și Filipine. Aproape 35.000 de persoane sunt infectate.


CNN relatează că bărbatul de 60 de ani a murit la spitalul Jinyintian Hospital din Wuhan, orașul care se află în centrul epidemiei. Decesul a avut loc în data de 6 februarie, a confirmat ambasada americană la Beijing.


De asemenea, Japonia a anunțat decesul unui bărbat suspectat că ar fi avut coronavirusul, sâmbătă, potrivit ministerului afacerilor externe de la Tokyo. Bărbatul era trecut de vârsta de 60 de ani și suferea de pneumonie. Spitalul în care a fost tratat nu a dat detalii deocamdată cu privire la cauzele pneumoniei.


Între timp, numărul cazurilor depistate pe vasul de croazieră ținut în carantină de autoritățile japoneze, pe care sunt și 17 români, a ajuns la 64. Asta după ce trei noi cazuri au fost confirmate sâmbătă dimineață.


Un medicament are șanse mari de reușită, spun medicii chinezi. Testele pe oameni deja au început, iar 760 de pacienți au fost înrolați în studiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1128 secunde