€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Ultima șansă! Premierul Theresa May cere sprijinul laburiștilor

Ştire online publicată Joi, 23 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul britanic Theresa May i-a cerut liderului laburist Jeremy Corbyn să susțină proiectul ei de acord pentru Brexit după propunerea unor compromisuri, între care posibilitatea de a vota cu privire la organizarea unui al doilea referendum, relatează Reuters. 


„Am arătat că sunt dispusă să fac un compromis pentru ca poporul britanic să iasă din UE”, a scris Theresa May într-o scrisoare datată 21 mai și adresată liderului opoziției laburiste britanice Jeremy Corbyn despre proiectul ei de acord pentru retragerea Regatului Unit din UE (Withdrawal Agreement Bill - WAB), care conține termenii ieșirii Marii Britanii din UE. 


„WAB este ultima noastră șansă de a face acest lucru”, a spus May. „Vă cer să faceți de asemenea un compromis, astfel încât să putem oferi ceea ce ambele noastre partide au promis în programele noastre și să restabilim încrederea în politica noastră”, a subliniat premierul britanic. 


Corbyn a declarat, marți, că partidul său nu va susține acordul de retragere din UE, descriind noua ofertă a premierului May ca fiind „în mare parte o reluare a poziției guvernului” în discuțiile avute cu opoziția și care au eșuat săptămâna trecută. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7986 secunde