€ 4.7538
£ 5.5344
$ 4.2013

Mai multe ştiri online:

Ucraina va relua demersurile pentru semnarea acordului cu UE

Ştire online publicată Vineri, 10 Ianuarie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Ucraina va începe fără întârziere negocierile pentru semnarea Acordului de asociere și de liber schimb cu Uniunea Europeană, a declarat, ieri, primul ministru ucrainean Mikola Azarov, în deschiderea reuniunii de guvern, informează agenția ITAR-TASS.

„Vom vorbi cu partenerii noștri europeni în limbajul cifrelor și al faptelor”, a spus șeful executivului de la Kiev, subliniind că partea ucraineană „nu poate să nu țină cont de riscuri”.

În acest sens, șeful executivului ucrainean a indicat că l-a însărcinat pe vicepremierul Iuri Boiko să efectueze o analiză profundă, pe sectoare, a eventualelor consecințe pentru economia națională în cazul creării unei zone de liber schimb cu UE. El a trasat membrilor guvernului său sarcina de a face pregătirile necesare pentru semnarea acordului cu UE într-un timp foarte scurt.

„Aceasta este problema fiecărui membru al guvernului. În februarie, trebuie să avem o imagine completă privind dezvoltarea relațiilor noastre cu UE și de coordonare cu Rusia”, a afirmat Azarov, declarându-se încrezător că 2014 va fi un an mai bun pentru Ucraina decât cel precedent. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7717 secunde