Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg:

"Uciderea liderului SI, o etapă importantă în lupta împotriva terorismului internațional"

181

Articole recomandate

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că moartea liderului organizației jihadiste Statul Islamic (SI), Abu Bakr al-Bagdad, anunțată de Donald Trump, este o etapă importantă în lupta împotriva terorismului internațional, relatează AFP. 


"Anunțul american cu privire la operațiunea împotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi este o etapă importantă în eforturile noastre împotriva terorismului internațional. NATO rămâne angajată în lupta împotriva inamicului nostru comun SI", a scris Stoltenberg pe Twitter. 


Moartea liderului SI Abu Bakr al-Baghdadi este "o lovitură dură împotriva lui Daesh (n.r. - acronimul în limba arabă al SI), dar aceasta nu este decât o etapă", a declarat, la rândul său, președintele francez Emmanuel Macron, pentru care înfrângerea finală a SI este prioritatea Franței. 


"Moartea lui Al-Baghdadi este o lovitură dură împotriva lui Daesh, dar acesta nu este decât un pas. Lupta continuă alături de partenerii noștri din coaliția internațională, astfel încât organizația teroristă să fie definitiv înfrântă. Aceasta este prioritatea noastră în Levant", a scris președintele Republicii pe contul său de Twitter.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8386 secunde