Turiștii părăsesc Tunisia după atentatul din stațiunea Sousse

164
1
Turiștii părăsesc Tunisia după atentatul din stațiunea Sousse - sousse-1435403974.jpg

Articole recomandate

Sute de turiști au fost transportați cu autocarele spre aeroportul Enfidha pentru a pleca din Tunisia, informează AFP, citată de Agerpres.

Potrivit unui jurnalist al agenției, 13 zboruri erau afișate pe panoul de plecări din aeroport. Avioanele erau programate să decoleze între orele 23:15 și 5:40, cu destinațiile Londra, Manchester, Amsterdam, Bruxelles și Sankt Petersburg.

"Ne este frică. Locul nu este sigur", a declarat un tânăr originar din Țara Galilor.

Bilanțul atacului comis în stațiunea tunisiană Sousse ajunge la 39 de morți, majoritatea britanici. Printre victime se mai numără și germani, belgieni și francezi. Atentatul este cel mai sângeros din istoria recentă a Tunisiei. Turismul din această țară era deja grav afectat de un alt atac ce a avut loc acum trei luni la muzeul Bardo, când 22 de oameni au murit.

Comentează știrea

rodica
27 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3377 secunde