Mai multe ştiri online:

Trump vrea să i se prezinte "scuze" în afacerea privind Rusia

Ştire online publicată Luni, 26 Iunie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele american Donald Trump a criticat absența unor probe în afacerea privind Rusia și a declarat că autorii afirmațiilor împotriva sa trebuie să îi prezinte scuze, relatează AFP, potrivit agerpres.


"După ce s-au uitat cu lupa patru luni la Rusia, ei au zero înregistrări cu oameni ai lui T (Trump — n.r.) complotând", a scris Donald Trump pe Twitter, făcând referire la un argument înaintat de tabăra sa, conform căruia nu există nicio probă tangibilă privind vreo conspirație cu Rusia în timpul campaniei prezidențiale. 


"Nu există niciun complot și nicio obstrucționare. Trebuie să mi se prezinte scuze", a adăugat el.


Donald Trump și-a reiterat atacurile la adresa precedesorului său Barack Obama, căruia i-a reproșat că 'nu a făcut nimic' împotriva ingerinței Rusiei.


Conform ediției de vineri a Washington Post, CIA l-a avertizat pe Barack Obama din august 2016 că atacuri informatice asupra Partidului Democrat au fost ordonate de președintele rus Vladimir Putin cu scopul de o submina pe democrata Hillary Clinton și de a-l ajuta pe Donald Trump la scrutinul de la 8 noiembrie.


"Motivul pentru care președintele Obama nu a făcut NIMIC în legătură cu Rusia după ce a fost informat de CIA despre această ingerință este că se gândea că Clinton va câștiga și nu a vrut 'să zguduie barca'", a mai scris președintele american în aceeași serie de postări pe Twitter.


La 29 decembrie, Obama a anunțat sancțiuni împotriva Rusiei, expulzând de asemenea 35 de diplomați considerați ca fiind agenți de spionaj ruși.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7866 secunde