Trump spune că salvarea de vieți e mai importantă decât indicii bursieri

260
Trump spune că salvarea de vieți e mai importantă decât indicii bursieri - trump-1584136219.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a spus că salvarea de vieți în timpul pandemiei de coronavirus este mai importantă decât cotațiile indiciilor bursieri, în contextul în care mulți dintre aceștia s-au prăbușit la bursa din New York, relatează DPA. 


"Nu vreau ca oamenii să moară. Așa sunt eu", a spus Trump la Casa Albă, anunțând că interdicția asupra majorității călătoriilor din Europa a fost o decizie grea. 


Liderul de la Casa Albă, care a vorbit adesea despre câștigurile la bursă după preluarea funcției, a spus că acele cifre "nu sunt mai importante decât viața și moartea". 


"Își vor reveni toate", a prezis el despre piețe, angajându-se să continue cu programul său de stimulare a economiei. 
Întrebat de ce administrația sa nu a anunțat națiunile europene despre intenția sa de a institui interdicția de a călători în SUA pentru oamenii din spațiul Schengen, Trump a spus că nu a putut face acest lucru întrucât decizia trebuia să fie luată repede. 
"A trebuit să ne mișcăm repede", a spus Trump la Casa Albă, precizând că Regatul Unit a fost exclus de pe listă întrucât, în opinia sa, guvernul de acolo face o treabă bună pentru combaterea răspândirii coronavirusului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde