Trei bărbați, arestați după un atac cu acid asupra unui băiat în vârstă de trei ani

150
Trei bărbați, arestați după un atac cu acid  asupra unui băiat în vârstă de trei ani - treibarbatiarestati-1532348546.jpg

Articole recomandate

Poliția britanică a arestat, ieri, trei bărbați bănuiți de implicare într-un atac cu acid asupra unui băiat în vârstă de trei ani, în orașul Worcester din partea centrală a Angliei, transmite Reuters.

Băiatul a fost spitalizat cu arsuri grave la o mână și la față, după incidentul produs la magazinul Home Bargains din Worcester.

Poliția afirmă că arestarea celor trei bărbați - ce au vârste de 22, 25 și 26 de ani - a fost făcută sub bănuiala de conspirație pentru comiterea de vătămare fizică gravă.

Recent, guvernul britanic a introdus un nou proiect de lege care prevede interzicerea vânzării de substanțe corozive persoanelor sub 18 ani și scoaterea în afara legii a deținerii de astfel de substanțe în public fără un motiv clar.

Pe plan mondial, trei sferturi dintre atacurile cu acid vizează fete și femei, autorii fiind frecvent parteneri sau pretendenți geloși.

Situația este diferită în cazul Marii Britanii, unde atacurile cu acid sunt asociate cu jafurile și violențele între bande la Londra, iar în afara capitalei numărul femeilor reprezintă puțin peste jumătate dintre victime. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7714 secunde