€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Ministrul de Finanțe britanic, Philip Hammond:

„Trebuie să renunțăm la perspectiva unui Brexit fără acord”

Ştire online publicată Vineri, 31 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Un Brexit fără acord ar submina economia britanică și ar pune în pericol coeziunea Regatului Unit, a avertizat, ieri, ministrul de Finanțe britanic Philip Hammond, care a anunțat că va vota împotriva guvernului în cazul unei moțiuni de cenzură dacă viitorul prim-ministru ar continua demersurile pentru un Brexit fără acord, potrivit Reuters. 
„Trebuie să renunțăm la perspectiva unei ieșiri din Uniunea Europeană fără acord. Ieșirea fără niciun acord ar avea un efect rău asupra economiei”, a declarat Hammond pentru BBC. 


„Nu sunt sigur că oamenii au înțeles ce risc ne asumăm, nu doar legat de economie, dar și de viitorul iubitului nostru Regat Unit dacă ieșim fără un acord. Opinia mea personală este că nu va fi bine, nu va fi OK”, a spus Hammond, care în trecut a fost și ministru de Externe. 


El a precizat că va vota împotriva guvernului în cazul unei moțiuni de cenzură dacă viitorul prim-ministru ar continua demersurile pentru un Brexit fără acord. 


Șefa executivului britanic Theresa May a anunțat, vineri, că va demisiona în data de 7 iunie, cedând astfel apelurilor venite din partea formațiunii sale politice, Partidul Conservator, de a face loc unui nou lider care să încerce să depășească impasul privind ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7617 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.71 secunde