Mai multe ştiri online:

TRAGEDIE URIAȘĂ! Un actor celebru a murit într-un grav accident rutier. Mergea la nunta unui fan!

Ştire online publicată Miercuri, 29 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Nandamuri Harikrishna, 61 de ani, a murit într-un grav accident rutier. Actorul se îndrepta, alături de cumnatul lui, către nunta unui fan. în momentul în care a fost implicat în tragedia rutieră.

Nandamuri Harikrishna a murit pe autostradă, în urma accidentului rutier. Nici cumnatul său nu a scăpat cu viață. Potrivit presei din India, cei doi și-au găsit sfârșitul în apropiere de Nalgonda, scrie SpyNews.

Actorul în vârstă de 61 de ani se afla la volan și, cel mai probabil din cauza vitezei, a lovit de mai multe ori parapetul care despărțea sensurile de mers de pe autostradă. Polițiștii au declarat că acesta nu purta centura de siguranță și a fost aruncat din mașină în urma impactului.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7279 secunde