Tragedie pe șosea. Un camion a intrat în mulțimea care se adunase la un accident, sunt cel puțin 18 morți

196
Tragedie pe șosea. Un camion a intrat în mulțimea care se adunase la un accident, sunt cel puțin 18 morți - camion90315600-1553785291.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 18 oameni au murit și mulți alții au fost răniți în vestul Guatemalei, după ce un camion a lovit un grup de localnici adunați la locul unde se produsese un prim accident.


Un prim bilanț al pompierilor anunțase 30 de morți, cifră revizuită ulterior în jos.

Potrivit martorilor, un grup de localnici se adunaseră la intrarea în Nahuala (cca 160 km vest de capitală), unde un lider local fusese lovit de o mașină al cărei șofer a plecat de la locul accidentului, când un camion care circula fără lumini a intrat în plin în mulțimea adunată.

În haosul de la fața locului au fost numărați inițial 30 de morți, dar după încercuirea zonei și organizarea operațiunii de salvare cifra a fost revizuită în jos, a explicat un purtător de cuvânt al pompierilor.

Între cei morți se numără și trei minori, a adăugat acesta.

Victima primului accident era un ales local al comunității indigene, ceea ce explică fluxul de curioși la fața locului, în pofida orei târzii, a mai arătat el.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, Guatemala este una din țările cele mai periculoase în materie de securitate rutieră. În 2013, pe șoselele țării sud-americane s-au înregistrat peste 1500 de morți, iar recomandările de călătorie ale Departamentului de Stat al SUA descurajează mersul cu mașina după lăsarea întunericului, străzile fiind slab luminate și de multe ori în stare precară și pietonii greu de depistat.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6786 secunde